woensdag 6 mei 2015

Hip en Happening Markt Appingedam



Op zaterdag 16 mei 2015 wordt voor de 4e keer de originele Hip and Happening markt georganiseerd. Inmiddels zijn ze gegroeid tot 80 kramen! Dit vind allemaal plaats in het pittoreske parkje rond de Nicolaikerk. Je kunt er bio-frietjes eten bij De Frietfiets, smullen van taarten en quiches van Laura's Passie ook zijn er ambachtelijk poffertjes van vanille en molenaars meel of geniet van de meest verse lunches met producten uit de omgeving van de Lunchbox Foodtruck.

Alsof dat nog niet genoeg is gaat er een persoonlijke wens van mij in vervulling met de jaren '50 kapsalon waar je, je een retro kapsel aan kunt laten meten. Kinderen kunnen zich laten schminken en daarna in de draaimolen met een suikerspin in de hand (punten gescoord, dacht het wel).


Voor de "Ferry's" onder ons, is er meer te doen in Appingedam? Ja natuurlijk! Er is een festival met intieme concerten, poëzie-en theatervoorstellingen in eeuwenoude kerkgebouwen of maak een rondvaart met het Damsterveer langs de lage bruggetjes en hangende keukens.

Hip and Happening markt
16 mei 2015
Van 10.00 uur tot 17.00 uur
rond de Nicolai kerk
Appingedam


Geen opmerkingen:

Een reactie posten