dinsdag 19 mei 2015

Choco-tour

De redactie is altijd op zoek naar de beste duurzame producten in stad en provincie om met jullie te delen. Het is natuurlijk een absolute verplichting dat alles geproefd wordt voordat er iets over geschreven wordt. Nu is er zoveel lekkere chocolade geproefd dat we er meer mee moesten dan er alleen maar over schrijven. We nemen jullie mee op de Choco-tour Groningen!

De beste bonbons van Groningen? Oordeel zelf!
Ontdek de beste chocolade die Groningen te bieden heeft in de lekkerste tour ooit. Groningen heeft zoveel originele en creatieve ondernemers die op de één of andere manier met chocolade bezig zijn of het nu een bakker is met de knapperigste chocolate-chip cookies, een koffiebar met de smeuïgste brownies of een speciale chocolade winkel met prijswinnende chocolade, ze zijn allemaal onderzocht en alleen de beste zijn geselecteerd voor dit chocolade-extravaganza!!!

Homemade chocolademousse. Zit die ook in de tour? Wie weet....
Daarnaast hebben ook de inspirerende verhalen achter de chocolade, uitmuntende service en een prachtige omgeving een rol gespeeld in de selectie wat de beleving naar een hoger niveau tilt. Alle chocolade kan onmogelijk opgegeten worden tijdens de tour dus bij thuiskomst blijft er nog genoeg te snoepen over. Geef jezelf toestemming en ga mee!

Dinsdag 15 september en zaterdag 19 september 2015, dinsdag 20 oktober en zaterdag 24 oktober 2015 om 13.30 uur €29,95 p.p. max. 7 deelnemers per tour. Wil je met een grotere groep deelnemen? Neem dan even contact op.
Meld je aan via chocotourgroningen@gmail.com of via de Groene Groninger op Facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie posten