donderdag 23 april 2015

Mag het ook design zijn?

Leolux Pallone
De Leolux Pallone is zo'n stoel die tot de verbeelding spreekt, in '89 viel hij direct in de prijzen voor o.a. beste Nederlandse meubelontwerp. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en is hij nog steeds in productie maar er zijn ook mensen die afscheid nemen van deze en andere topstukken en als ze er nog goed uit zien komen ze terecht bij Kreas! Design en Interieur. Waar jij ze voor een aanzienlijk lager bedrag op de kopt tikt. Wat is er nou duurzamer dan 2e hands design?

Artifort Bird
Hoe komt het dat de meubels er nog steeds zo fantastisch uit zien? Daar zijn verschillende redenen voor, het is topkwaliteit, mensen zijn er zuinig op geweest en in grote of 2e huizen worden ze minder gebruikt dan als je elke avond op hetzelfde plekje zit.

Leolux Papageno

Kreas! is 3 jaar geleden door Ellen opgestart. De interesse in kwaliteit, 2e hands meubelen en inrichting was altijd al aanwezig en in de loop der jaren is er een praktisch bedrijfsplan ontstaan. Groningers uit de stad en de provincie weten haar al te vinden dus vergeef ons de we je een keertje stiekem de grens over hebben gesmokkeld naar Heerenveen.

Kreas! Interieur & Design - Open op afspraak, 7 dagen in de week ook 's avonds! - Even bellen of mailen
Schoterlandseweg 3
Katlijk (gem. Heerenveen)
http://kreas-design.nl/
Kreas! Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten