maandag 20 april 2015

De grootste in biologische groente

Met 180 verschillende soorten groente, vruchten, kruiden maar ook eieren en noten is de Groninger Biologische Groentehandel de grootste van Nederland. Met de kraam die vele meters strekt zijn ze op de Vismarkt niet te missen. Bij deze kraam zie je de seizoenen weer terug zoals het hoort te zijn. Wat betekent dat niet alle producten het hele jaar door verkrijgbaar zijn en dat maakt ze misschien wel extra lekker als ze er wel zijn. Zoals de overheerlijke muskaatdruiven die we in augustus/september weer kunnen verwachten.


Weet je niet wat je aan moet met raapstelen? Kijk dan op de  receptenpagina daar zijn inmiddels veel recepten van o.a. klanten verzameld. Ook de verkopers van de kraam hebben goede tips voor recepten, toepassingen en bereidingswijzen.


Ben je niet in de mogelijkheid om naar de markt te gaan? Complete groentepakketten kunnen worden thuisbezorgd. Kijk voor meer informatie hierover op BeterBio een website en service van Hein Linker, de oprichter en eigenaar van deze Groninger Biologische Groentehandel. 36 jaar geleden is hij begonnen als zelfstandig biologisch tuinder en 27 jaar geleden is hij naar de markt gekomen om zijn producten te verkopen. Een moderne ondernemer die zijn tijd ver vooruit was en nog steeds niet stilstaat en een ware Groene Groninger!

Groninger Biologische Groentehandel
Iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag op de Vismarkt in Groningen
http://www.groentehandel.nl
http://beterbio.nl/ binnenkort meer over BeterBio

Geen opmerkingen:

Een reactie posten