donderdag 30 april 2015

Een bezoekje aan Toet! Het toetjesparadijs is pure verwennerij


Toet! Het toetjesparadijs zit inmiddels 2 jaar op de hoek van de Folkingestraat en het Zuiderdiep, Het terras is dit seizoen flink uitgebreid, binnen zit je op lekkere zachte stoelen en op de bovenverdieping zijn er onlangs ook zitplaatsen beschikbaar gekomen, zo begint Toet! volwassen te worden.
Voor ieder toetje wordt zorgvuldig afgewogen wat de beste keuze is qua duurzaamheid, biologisch, fairtrade, lokaal, de kwaliteit en de prijs-kwaliteit verhouding.


Glutenvrij
De eigenaar en oprichtster Joanna kan zelf geen gluten verdragen, dat is de ultieme motivatie om hele lekkere glutenvrije toetjes te ontwikkelen. Dit doen ze met succes en de lat blijft hoog liggen, het moet een topsmaak hebben anders komt het niet op de kaart. Er zijn zelfs toetjes, zoals de overheerlijke chocoladefondant: een warm chocoladecakeje met een kern van vloeibare chocolade mmmhh, die lekkerder zijn geworden sinds ze glutenvrij bereid worden. Bij Toet! is er een ruime keuze in glutenvrije toetjes. Kijk hier voor de allergenen kaart van de toetjes. 

7-gangen dessert
Als één lekkernij niet genoeg voor je is kun je terecht voor het Toet-diner. Een compleet op elkaar afgestemd menu van zoete soep tot een kaasplateau, diverse taartjes en meer. Het duurt van 18.00 uur tot 22.00 uur en kost €29,95. Tijdig reserveren is verstandig. Aanstaande data 2015: zaterdag 9 mei, vrijdag 29 mei, zaterdag 13 juni, zondag 28 juni, vrijdag 31 juli en zondag 16 augustus, 

Voor meer informatie:
Zuiderdiep 85
Groningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten