zondag 23 november 2014

Zwaargewicht NH Hotels laat lokale bedrijven schitteren in restaurant Nosh

Een strakke, kalme inrichting zet de toon bij Nosh, een restaurant van het NH Hotel in de Groningse Oosterparkwijk. De uiterst beleefde en behulpzame hostesses leggen alles duidelijk uit. Verse lokale producten zijn hier het uitgangspunt, zo levert onder andere een Groningse bakker de gebakjes en is er bier uit Veenhuizen. Het is een geheel nieuw en best gedurfd concept met aan de ene kant zelfbediening en voorverpakte broodjes en aan de andere kant worden die voorverpakte broodjes wel elke dag vers bereid met zoveel mogelijk lokale kwaliteitsproducten. 

Het onbeperkte en zeer uitgebreide ontbijtbuffet bevind zich in het hogere segment zoals van een 4 sterren hotel verwacht mag worden terwijl de dagschotel van het diner met een vaste prijs van €14,50 zich meer in het middensegment bevind. Naast het ontbijt en diner kun je hier ook terecht voor de lunch, tussendoortjes en borrels. Met z'n tweetjes aan een tafeltje, met z'n vieren voor de tv, met een groep aan de lange tafel of gezellig op de barkrukken het is bij Nosh allemaal mogelijk.  


Lokale, kleine organisatie zijn goed en leuk maar de wereld is nu eenmaal gevuld met multinationals  en als zij lokaal als uitgangspunt gaan nemen in plaats van het weg te concurreren leveren zij een waardevolle bijdrage aan een duurzame toekomst.

Het bier uit Veenhuizen: http://www.maallust.nl/

Stefania Pƶnitz

2 opmerkingen:

  1. Patrick Vissen2 maart 2015 om 18:19

    Vorige week gegeten in NOSH in het NH Hotel in Groningen. Ik werd vriendelijk ontvangen door de medewerkers in het hotel, van zowel de receptie als de bediening, De gastvrouw legde vrolijk uit dat er wordt gewerkt met verse producten, Dit sprak mij zeer aan aangezien ik zeer op mijn voeding let. Super lekkere sandwich en een heerlijke salade met een Bionino frisdrank, heerlijk! Zeker een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij Nosh!

      Verwijderen