woensdag 5 november 2014

Morgenavond in Paterswolde: Richard de Leth over een OERsterke leefstijl

Sinds enkele weken is het nieuwste boek van Richard de Leth uit: ‘OERsterk Leven’. Een leefstijboek dat nieuwe verbanden legt en inzichten geeft over hoe je je gezondheid en geluk positief kunt beïnvloeden. Op energieke wijze weet De Leth zijn lezers en publiek te boeien. Zowel via zijn boeken als in de zaal. 

Op donderdag 6 november doet hij het Noorden aan tijdens de OERsterk Tour. Vanaf 19.30 start de avond in het Fletcher Familiehotel in Paterswolde. Dit wordt een bruisende en bijzondere avond waarin het gaat over geluk, gezondheid, voeding, beweging, psyche en bewustwording. Richard geeft volop tips waarmee we onze gezondheid en ons geluk verder kunnen versterken. Hij legt nieuwe verbanden en geeft inzicht over hoe belangrijke factoren uit onze cultuur en samenleving inwerken op ons. Een avond met veel informatie en praktische tips.
 
Weetsmakelijk is organisator van deze avond en brengt de OERsterke leefstijl tot leven met een minimarkt en een verloting. Op de minimarkt kun je kennismaken met aanbieders die passen in Richard z’n OERsterke leefstijl. Zo is de Groningse co-auteur Jolanda Dorenbos van OERvitaal.nl aanwezig, zij werkte mee aan het boek OERsterk koken!’ Ander deelnemers aan de markt zijn Dhana Chocolade met rauwe chocolade, Biologisch Kiemerij De Peuleschil met kiemgroente, Bugalicious met eetbare insecten, Fair Skin met natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten en Biologisch Wijngaard De Groene Parel.

Kijk voor informatie en tickets à €15 hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten