maandag 21 april 2014

Win een jaar lang gratis wassen met Klok Eco‏

Tijd voor een heerlijk verfrissende voorjaarsschoonmaak? Ook dat doe je als Groene Groninger natuurlijk duurzaam! En misschien wel heel voordelig! Bij De Betere Wereld kun je nu namelijk een wasmiddelpakket winnen: een jaar lang gratis wassen met het merk Klok Eco.

Duurzaam schoonmaken betekent niet alleen dat je minder water, schoonmaakproducten en verpakkingen gebruikt, maar ook middelen gebruikt die natuurlijk en biologisch afbreekbaar zijn. Anders dan synthetische schoonmaakmiddelen bevatten deze middelen zeepbestanddelen op plantaardige en minerale basis. Hierdoor komen er geen onnodige schadelijke stoffen terecht in het milieu. 

Klok Eco garandeert al 112 jaar Nederlandse vertrouwde kwaliteit met respect voor het milieu. Daarnaast is Klok Eco gericht op huidvriendelijkheid. Het omvangrijke assortiment producten draagt daarmee bij aan een schoon, goed en gezond leven. 

De Betere Wereld is een actueel en inspirerend platform dat laat zien dat een bewuste en verantwoorde lifestyle heel goed samen gaat met... genieten! Daar is De Groene Groninger het natuurlijk hélemaal mee eens!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten