vrijdag 11 april 2014

En wat doe jij dit weekend??

Dat het al volop lente is, kun je niet alleen in de tuin zien. Ook onze agenda staat dit weekend al hélemaal in bloei. Groen Groningen ontwaakt! :)


Vanmiddag kun je je weekend zonnig beginnen in de boomgaard in Noordbroek, tijdens de Bloeiende Boomgaard Dag. Verderop in het weekend kun je in Midwolda dé beurs bezoeken voor de milieubewuste consument en de agrarische sector. Of op excursie gaan langs de fraaiste stinzenlocaties in Noordwest-Groningen.

Dichterbij huis is ook een excursie, voor kinderen (en ouders) in het Noorderplantsoen. Die kunnen ook allerlei leuke dingen doen in Beijum, tijdens de Dag van de Eekhoorn.

Maar ook volwassenen kunnen een hoop nieuwe dingen leren dit weekend. Bijvoorbeeld (h)eerlijk moestuinieren, broodloze lunches maken, oesterzwammen kweken of een ecotoilet, zonneboiler of andere 'samenvoorzienende' inventies bouwen. Verder mag je ook nog Gluren bij de Buren, bij Tuinindestad en diens buren in de Schilderswijk.

En voor de lekkere trek die je van die drukte krijgt.... ga je natuurlijk streekproducten kopen bij de Ommerlandermarkt.

En wat doe jij dit weekend?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten