Vanaf 5 november kun je op 5
woensdagavonden leren lekkere vegetarische recepten te koken.
Groenten, noten en zaden staan centraal
in deze cursus en de deelnemers worden geïnspireerd door nieuwe
smaken, specerijen, kruiden en de wetenswaardigheden daar omheen. Er
wordt alleen met natuurlijke ingrediënten gekookt en zoveel mogelijk
van eigen bodem. Tijdens de cursus wordt geregeld uitleg gegeven over
de rol van vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, vetten en de
ecologische voetprint. Boven alles staat het plezier in het koken, de
smaak en het gezellig samen bezig zijn. Kookervaring is niet vereist!
Praktische informatie
De cursus wordt gegeven door Birgit
Flüg en kost €195,- inclusief diner en recepten. Tijdens elke
avond, die duurt van 18:00 tot ongeveer 22:00, worden er 10-15
gerechten bereid. Introducés kunnen omstreeks 20.00 uur aanschuiven
voor een uitgebreid buffet en betalen €8,50.
De cursus wordt gegeven op woensdag 5,
12, 19 en 26 november en 3 december, in het Clubhuis van de Doven,
Munnekeholm 4 te Groningen. De organisatie van de cursus is in handen
van Stichting Animal Freedom.
Geef je nu op!
Wanneer je mee wilt doen, geef je dan
zo snel mogelijk op via de site van Birgit. Op deze site kun je ook
meer lezen over de cursus en haarzelf. Als je je opgave doet onder
vermelding van De Groene Groninger, ontvang je tevens de recepten van
de vorige cursus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten