donderdag 16 oktober 2014

Vegetarische kookcursus

Vanaf 5 november kun je op 5 woensdagavonden leren lekkere vegetarische recepten te koken.

Groenten, noten en zaden staan centraal in deze cursus en de deelnemers worden geïnspireerd door nieuwe smaken, specerijen, kruiden en de wetenswaardigheden daar omheen. Er wordt alleen met natuurlijke ingrediënten gekookt en zoveel mogelijk van eigen bodem. Tijdens de cursus wordt geregeld uitleg gegeven over de rol van vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, vetten en de ecologische voetprint. Boven alles staat het plezier in het koken, de smaak en het gezellig samen bezig zijn. Kookervaring is niet vereist!

Praktische informatie
De cursus wordt gegeven door Birgit Flüg en kost €195,- inclusief diner en recepten. Tijdens elke avond, die duurt van 18:00 tot ongeveer 22:00, worden er 10-15 gerechten bereid. Introducés kunnen omstreeks 20.00 uur aanschuiven voor een uitgebreid buffet en betalen €8,50. 

De cursus wordt gegeven op woensdag 5, 12, 19 en 26 november en 3 december, in het Clubhuis van de Doven, Munnekeholm 4 te Groningen. De organisatie van de cursus is in handen van Stichting Animal Freedom.

Geef je nu op!
Wanneer je mee wilt doen, geef je dan zo snel mogelijk op via de site van Birgit. Op deze site kun je ook meer lezen over de cursus en haarzelf. Als je je opgave doet onder vermelding van De Groene Groninger, ontvang je tevens de recepten van de vorige cursus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten