vrijdag 17 oktober 2014

Lezing van Juglen Zwaan over supplementen

Dinsdagavond 21 oktober geeft Juglen Zwaan een lezing in Peize: Voeding en Supplementen.

Steeds meer mensen ontdekken de voedingssupplementen. Zijn deze nou noodzakelijk of gewoon een hype? Iedereen zegt weer wat anders en wie moeten we nu geloven? Tijdens deze lezing zal Juglen Zwaan je meenemen door het oerwoud van de supplementen. Je krijgt meer inzicht in middelen als vitamines, mineralen, superfoods en nog veel meer.

Juglen is orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige. Deze lezing gaat over supplementen, waar ook zijn boek De Supplementenwijzer over gaat. Via aHealthylife.nl bereikt hij maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. Juglen heeft een prettig eenvoudige manier van uitleggen en is niet vies van wat humor. Bovendien is hij geheel onafhankelijk en laat hij je meekijken door zijn ongekleurde bril. Je gaat naar huis met een schat aan kennis die voor de meeste mensen verborgen blijft.

Welkom vanaf 19.30, aanvang 20.00. Entree €10.-
Graag van te voren aanmelden! Dit kan via gvapeize@leefstijlkompaz.nl/ 06-21561743
Bus 4 vertrekt om 19.03 vanaf CS Groningen naar Peize.

Het boek van Juglen Zwaan is deze avond te koop en kun je ook hier bestellen. Over de organisatie van de lezing kun je meer lezen op de site van Gezond Verstand Avonden en van Leefstijl Kompaz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten