vrijdag 6 juni 2014

Maartens Moestuin Meetup in de Wolkenfabriek!


Voor de grootste fans, voor de moestuinierders, voor de groene vingers en de biologische telers - iedereen is uitgenodigd om de laatste aflevering van Maartens Moestuin live te kijken in de Wolkenfabriek van Groningen. 

Voor wie dit onverhoopt helemaal heeft gemist... In dit VPRO programma neemt schrijver en gedragsbioloog je mee naar de serene wereld van zijn moestuin. Hier kun je er meer over lezen en zien. 

We beginnen om 18 uur met een BYOB (Bring Your Own Broccoli) eat-in: neem iets lekkers mee (bijvoorbeeld uit eigen tuin), en deel met je medetuinmannen en -vrouwen.


Om 19.20 uur kijken we samen de laatste aflevering.  

Daarna volgen een quiz, Q&A met genodigden en drankjes. De bar blijft open tot 22.00 uur, dus genoeg tijd om de laatste trein naar huis te halen.


Let op! Het evenement is gratis toegankelijk, maar er is wel beperkt plek. Meld je aan via evenementen@vpro.nl en we zien je graag op Pinkstermaandag!



Het evenement staat ook op Facebook. De Wolkenfabriek vindt je op de van Heemskerckstraat 101, lees op site van de Wolkenfabriek meer over dit inschuif-restaurant én hoe je er het makkelijkste komt. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten