dinsdag 18 maart 2014

Lezing Hormonen en voeding 14 april

In het vervolg op de lezingen van Rineke Dijkinga organiseert Gezondheidswinkel Nuver in april de lezing 'Hormonen en voeding'. Deze lezing wordt gegeven door Mireille Wijchers die regelmatig in Nuver te vinden is voor voedingsadvies op maat. 

Mireille Wijchers is natuurdiëtist bij Voedgoed, voedingsadviesbureau voor duurzaam leven.
In de lezing besteedt zij aandacht aan de balans van vrouwelijke hormonen zoals tijdens de overgang en de menstruatieperiode. Klachten waar vrouwen vooral mee zitten, zijn o.a. stemmingswisselingen, opvliegers, PMS (premenstrueel syndroom) of andere menstruatieklachten. Voor mannen en vrouwen geldt dat door chronische stressbelasting de bijnieren uitgeput kunnen raken, ofwel een burn-out kan ontstaan.Er is bij deze klachten met natuurlijke voeding en supplementen gezondheidswinst te behalen anders dan met geneesmiddelen.



Voedgoed staat voor gezonde voeding. Oud, jong, ziek of niet... Voor iedereen die wil werken met geneeskrachtige voeding (en kruiden en evt. supplementen), in relatie tot zijn of haar specifieke klachtenpatroon en aanleg.

Datum: 14 april 19.30-21.30 uur
Locatie: Wijkcentrum De Schakel, Rijksweg 15 Groningen (Oosterhoogebrug)
Entree: € 5 incl. 1 consumptie (te voldoen bij de deur)
Aanmelden: via info@nuvergroningen.nl

Programma: 
19.00 - 19.30 uur         Inloop en ontvangst
19.30 – 19.40 uur         Welkom door Jos Timmer, Gezondheidswinkel Nuver
19.40 – 20.40 uur         Lezing door Mireille Wijchers
20.40 – 21.00 uur         Pauze met proeverij van gezonde lekkernijen
21.00 – ca 22.00 uur      Ruimte voor uw vragen
Over NUVER
Gezondheidswinkel NUVER zit aan de Rijksweg 18 in de Oosterhoogebrug in Groningen. NUVER verkoopt natuurlijke voedingssupplementen, houdbare biologische voeding, biologische cosmetica en verzorgingsproducten. NUVER geeft advies op basis van de orthomoleculaire geneeskunde, wat betekent dat er van wordt uit gegaan dat de gemiddelde Nederlander tekorten heeft aan vitamines en mineralen. Door aanvulling met producten op natuurlijke basis komt er weer balans in de voedingsstoffen voor het lichaam. 14 april organiseert NUVER de volgende lezing: 'Hormonen en voeding' door Mireille Wijchers, natuurdiëtist van Voedgoed, voedingsadviesbureau voor duurzaam leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten