woensdag 28 mei 2014

Zondag bruist hartje stad vol van natuurlijkheden

Aanstaande zondag vind je op en rondom de Grote Markt vele biologische, veganistische en andere natuurlijke heerlijkheden! :)

Op de Grote Markt zelf vind je zondag de Natural Food & Good Market. Hier kun je de nieuwste steigerhouten meubels vinden van GoudHout; handig, vrolijk, degelijk, maar vooral mooi!


Ook wordt er op de Grote Markt om 13.00 een veganistische biologische picknick georganiseerd. Hiervoor maakt iedereen die mee doet thuis een gerecht klaar voor ongeveer 3 of 4 personen. De deelnemers zetten dan al hun meegebrachte eten op tafel en gaan gezamenlijk smullen van hun eigen en elkaars lekkernijen. De groep deelnemers is besloten en opgave van te voren is noodzakelijk. De deelnemers dienen tevens allen hun eigen bord, glas en bestek mee te nemen.
Voor meer informatie en opgave: freepiggy@live.nl - mail hier ook naar toe als je op de hoogte gehouden wilt worden van eventuele verder activiteiten van de Vega-dinerclub. Op de Facebookpagina van organisator Rik Joosten staat meer prikkelende informatie over veganisme.


En natuurlijk vindt rondom de Der Aa-kerk ook deze zondag weer een biologische markt plaats, zoals op alle eerste koopzondagen van de maand. Deze markt wordt georganiseerd door Samevents4U, die ook medeorganisator is van de veganistische picknick. Op deze markt worden tussen 11.00 en 17.00 verschillende biologische producten verkocht als wijn, honing, salades, taarten, vlees, groente en fruit. En daarnaast ook non-food producten, zoals huidverzorgingsproducten en kleding.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten