dinsdag 1 september 2015

Pure, zachte handgemaakte woonaccessoires

We gaan er op uit, naar Brabant, voor unieke woonaccessoires en babydekentjes. In het land van webwinkels hoeven we onze Groningse stoelen niet uit voor deze nieuwe webshop die om 17.00 uur vanmiddag haar spreekwoordelijke deuren opent.


Soms zijn dingen zo goed dat je ze helemaal niet wilt delen. Neem bovenstaande tweed plaid, de patronen zijn in patchwork stijl van elkaar afgewisseld, zo origineel, zo fris, nee ik wil hem voor mezelf en oh wee als ik hem bij iemand anders tegen kom. Dat is meteen het leuke van RendezVous Originals, de producten zijn handgemaakt en dus geen massaproductie die je bij iedereen thuis terug vind.



Moeder Anja, dochter Romy en een aantal oma's zijn al geruime tijd aan het breien en haken om de collectie voor vandaag af te krijgen. Voor moeder Anja is het een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat, voor dochter Romy is het een uitbreiding en 2e webshop, ze heeft namelijk ook RendezVous of Style met modieuze sieraden en de meest stijlvolle tassen.


Zo stoer en robuust als de woonaccessoires zijn zo zacht en lief zijn de babydekentjes. De laatste maanden smolt ik bij iedere presentatie van een nieuw babydekentje op de goed bijgehouden Facebookpagina. Het enige nadeel bij unieke en handgemaakte producten is dat je er snel bij moet zijn dus in de startblokken want om 17.00 uur wordt het openingsschot gelost!

Bekijk alle artikelen op de website: RendezVous Originals

Geen opmerkingen:

Een reactie posten